Recensies Maak een recensie aan


Mr Hessel Bergsma

Muzikaal Sierhek

Simon, nogmaals dank voor het vakwerk wat je geleverd hebt, we zijn heel erg blij met het muzikale sierhekje wat je voor ons hebt gemaakt, de bas-sleutel en het kleine fragment uit het muziekstuk, The Saga of Haakon the Good waaraan we zulke geweldige herinneringen hebben, is met veel passie in elkaar gezet, en precies wat we hadden gehoopt! Een sierhek van formaat! Groet Hessel & Fenny
Mr Hessel Bergsma
Irma Dijkman

Workshop smeden

Mijn man en ik hebben een workshop smeden bij Simon Schellevis gevolgt. Dit was een geweldige ervaring . Door zijn grote kundigheid en de liefde voor het smeden was de workshop een ervaring die je niet snel vergeet. Het hele proces van het smeden en het zelf ervaren van het smeden werd goed en met veel geduld uitgelegd zodat je aan het eind van de middag met een mooi werkstukje naar huis gaat. Niet te vergeten dat mevrouw Schellevis in de pauze klaar stond met koffie, thee en zelf gebakken koekjes. Kortom een echte aanrader .
Irma Dijkman
Arno Zuidgeest

Uniek

Ik krijg nog steeds complimenten over mijn uithangbord. Iets unieks met een eigen twist. Hier is er maar 1 van. Pure kunst.
Arno Zuidgeest
Abraham Tol

Geweldig ontwerp en Realisatie

Een zeer passend ontwerp voor een nieuw hek en de realisatie ervan is vakmanschap. Het Friese Museum Dorp zal hier bij installatie ontzettend blij mee zijn, het komt bij de entree van het museum. Zeer erkentelijk!
Abraham Tol
OMHOOG