Nieuwtjes van Siersmederij Schellevis

Kunst in de Tuinen 2024 Exmorra

KOM, KIJK EN BELEEF EXMORRA

In de landelijke omgeving tussen Makkum en Bolsward in de Zuid-Westhoek van Friesland vindt u het pittoreske dorpje Exmorra. Dit dorpje is op zich al de moeite waard vanwege de oude boerderijen en nostalgische pandjes. Maar er is meer in Exmorra, een tal van bezienswaardigheden zullen u versteld doen staan en enkele uurtjes bezig houden.


Ook dit jaar organiseert Beleef Exmorra weer de expositie Kunst in de Tuinen.

Kunst in de Tuinen is een unieke expositie met een grote verscheidenheid aan kunstenaars die met verschillende technieken de mooiste kunstwerken maken. De kunstroute bestaat sinds 2016 en ook dit jaar kan iedereen genieten van kunst in de tuinen van Exmorra.

De expositie ‘Kunst in de Tuinen’ wordt dit jaar voor de 8e keer georganiseerd door Beleef Exmorra. Beleef Exmorra is een onderdeel van Dorpsbelang Exmorra en is in het leven geroepen om Exmorra te promoten en levendig te houden voor zowel bezoekers en bewoners van dit mooie dorp. Dit gebeurt onder andere door de expositie ‘Kunst in de Tuinen’ waarbij kunstenaars met verschillende disciplines hun kunst vertonen in de tuinen en buitenruimte van Exmorra.

De kunstwerken staan langs ‘It Eksmoarster Rûntsje’, een gezellige wandelroute door het dorp langs bijvoorbeeld het oude grutterswinkeltje, poppenhuizen, Glasblazerij het Quakeltje, een vlindertuin, vogelhuisjesboom, fotogalerij….etc.

0
Kunst in de Tuinen 2023 Exmorra
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
vrijdag 14 juni 2024
OMHOOG