Nieuwtjes van Siersmederij Schellevis

27 mei 2022 Crea & Smulmarkt Bakkeveen

Crea

De Crea & Smulmarkt is een jaarlijks terugkerende markt welke plaats vindt in het centrum van Bakkeveen rondom Plaza de Kolk en De Brink. De markt is altijd op de vrijdagmiddag in het lange Hemelvaart-weekend van 11:00 uur tot 18:00 uur.

Impressie Crea- & Smulmarkt - Bakkeveen.nl

Smullen
Een gezellige, inspirerende markt, waar u zich geen moment zult vervelen ! In het centrum zullen meer dan 40 kramen worden bemand door ondernemers en bedrijven uit de regio. Zij presenteren hun streek- en regioproducten. U mag uiteraard proeven én deze heerlijk producten mee naar huis nemen. Er zijn allerlei foodtrucks, die met hun smulwaren bijna de hele wereld vertegenwoordigen. Een goede gelegenheid om eens nog onbekend maar wel erg lekkere hapjes te proeven.

Crea-deel
Het creatieve deel wordt verzorgd door kunstenaars die hun unieke creaties tonen. Zij laten zien hoe ze werken, geven uitleg en in een aantal gevallen kunt u zelf of uw kinderen deelnemen met het maken van  uw eigen pot, sieraad of andere creatie. Humoristische artiesten en enthousiaste straatmuzikanten zullen er voor zorgen dat allerlei vrolijke optredens plaats vinden.

Speciaal voor de kinderen is er een poppenkast, een verhalenverteller en deelname bij de  creatieve kramen. Kortom, het wordt een bijzondere zaterdag in Bakkeveen met kunst, internationale- en regionale heerlijkheden en veel muziek en vrolijkheid.

                          

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

0
21 augustus 2022 Turfvaartdagen Appelscha
KOM, KIJK EN BELEEF EXMORRA
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
zaterdag 04 februari 2023
OMHOOG